Sadholms Akademi

FÖR HOLISTISK PSYKOTERAPI

Diplomerad Beteendeterapeut - steg 2

Studielängd: 1 år VT 2023 Distans / online Direktundervisning

"DEN ABSOLUT BÄSTA YRKESUTBILDNING MED INSPIRERANDE KUNSKAP"

Utbildningskrav – Friskvårdsterapeut steg 1

Utbildningens innehåll

Beteendevetenskapligt baserad utbildning som ger en bred kunskap om att förstå människor, deras beteenden och drivkrafter. Vi integrerar steg 1 i utbildningen, dvs. användningen av olika avslappningsformer, visualisering, iscensättningar, upplevelser och erfarenheter, bildterapi, drömmar och symboler. Utbildningen ger en god förståelse om hur känslorna styr beteendet samt en förståelse för orsak och verkan. Syftet är att ge en god inblick i den växlande rollen i samtalen med den personliga utvecklingen i fokus. Utbildningen är teoretiskt, analytiskt och praktiskt upplägd.

Syftet

Terapeuten skall ha grundläggande förståelse i den pedagogiska psykologin med grundläggande kunskap i den existenciella psykologin, psykoanalysen, psykosyntesen och symboliken för att kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. Utbildningen innehåller värdefull information som kan vara till nytta både på den fysiska och känslomässiga planet som ger god självkännedom med framgång i livet både för arbetet och privat.

Komplett yrkesutbildning till dig som vill arbeta med konkret hållbar kunskap med hälsan i fokus. Utbildningen passar för dig som är personalansvarig, för dig som vill öppna eget företag eller ha egen mottagning och ta emot klienter både från den offentliga och privata sektorn.

Upplägg

Distansutbildning. Man kan arbeta heltid och resa under hela utbildningsperioden i samband med studierna. Direktundervisning hålls online via zoom under inbokade tillfällen för teori, analys och praktik. Eget arbete i form av studier, egna uppgifter, recensioner och praktik tillkommer på distans.

Dokumentation, sekretesslagen, etik samt information om ansvarsförsäkring ingår. Utbildningsmaterial ingår i utbildningen. Litteratur böcker för terminen, totalt 6 böcker går att låna från bibliotek eller från Sadholms Akademi.

Start

  • 2023-01-16 Online Direktundervisning
  • 2023-02-20 Online Direktundervisning
  • 2023-03-20 Online Direktundervisning

Utbildning online via zoom:

Direktundervisning: Teoretisk och analytisk utbildning online med eget arbete i form av studier, uppgifter och recensioner tillkommer på distans som mejlas in till akademin. Online undervisning via Zoom 3 tim x 2 dagar/månad enligt följande uppsättning:

  • 17:00-20:00 måndagar och tisdagar
  • 17:00-20:00 torsdagar och fredagar
  • 09:00-12:00 lördagar och söndagar

Diplomering

Sker efter inlämnande av uppgifter samt återlämning av allt utlånat utbildningsmaterial. 100% närvaro krävs med möjlighet till tidsombokning. Du blir Diplomerad Beteendeterapeut vid avslutad terminsgång!

Investering i en konkret förståelse för beteendevetenskap

(18.000kr x2 term.) Totalt: 36.000kr inkl. moms 1 års utbildning. Avbetalning är möjlig via Sadholms Akademi.

Anmälan

Skicka in din anmälan nedan. Antagning sker löpande via inbetalning av handpenning på 3.000 kr för platsreservation. Antagningsbesked skickas via mejl efter att inbetald handpenning är Sadholms Akademi tillhanda. Hela kursavgiften skall vara akademin tillhanda senast en månad efter utbildningsstart..

För avbetalningsalternativ kontakta Human Finans Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar hos Sadholms Akademi. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

Anmäl dig här

Hjärtligt välkomna!